Issue with modloader

All old Questions / Technical Support topics are moved here. You can search this section for an answer to a question also, if you wish.

Moderators: Game Admins, LS-RP Testers, Player Support Mods, Junior Developers, Lead Admins

Locked
User avatar
Diogenes
Gangster
Gangster
Posts: 148
Joined: Sat Aug 29, 2015 7:42 pm

Issue with modloader

Post by Diogenes » Sun Jan 14, 2018 4:26 am

>Vanilla GTA, fresh install
>CLEO installed.
>Modloader crashes the game right after loading screen is done.

Visual aid: https://i.gyazo.com/3582aead4c34d22322b ... f17a8c.png

The problem persisted even after I installed anticrasher + silent asi (granted that I've done so correctly)

Thanks in advance

User avatar
Konichiwa
Forum Moderator
Posts: 3797
Joined: Sun May 03, 2015 9:33 pm
Ingame name: Sheck_Wes

Re: Issue with modloader

Post by Konichiwa » Sun Jan 14, 2018 4:42 pm

How about you remove cleo and modloader. Re-install SA-MP, run it without modloader then CLEO.

Afterwards, install CLEO or an Silent's ASI loader, run the game and see if it works.

Afterwards, you can then install modloader, follow the same steps. If it works, do trial and error and see which mods may be causing you issues in the future such as vehicle/texture mods.

Trial and error should fix your issue, let me know how it goes.
Stunna Boy

User avatar
Diogenes
Gangster
Gangster
Posts: 148
Joined: Sat Aug 29, 2015 7:42 pm

Re: Issue with modloader

Post by Diogenes » Sun Jan 14, 2018 5:53 pm

Konichiwa wrote:
Sun Jan 14, 2018 4:42 pm
How about you remove cleo and modloader. Re-install SA-MP, run it without modloader then CLEO.

Afterwards, install CLEO or an Silent's ASI loader, run the game and see if it works.

Afterwards, you can then install modloader, follow the same steps. If it works, do trial and error and see which mods may be causing you issues in the future such as vehicle/texture mods.

Trial and error should fix your issue, let me know how it goes.
Thanks mate. I did a couple of things including what you told me so I'm not sure which one did the trick.
I did what you said and also ran SAMP as an administrator, downloaded GTA_SA.exe 1.0 US and used an older version of modloader.

Locked

Return to “Q&TS Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests