How Do I Get the Device Selection Menu To Pop Up

All old Questions / Technical Support topics are moved here. You can search this section for an answer to a question also, if you wish.

Moderators: Game Admins, LS-RP Testers, Player Support Mods, Junior Developers, Lead Admins

Locked
User avatar
Heart of the 3rd
Civilian
Civilian
Posts: 23
Joined: Tue Oct 10, 2017 4:06 am

How Do I Get the Device Selection Menu To Pop Up

Post by Heart of the 3rd » Fri Nov 24, 2017 7:26 am

Image
I need this to pop up on purpose.
Ain’t no street fighting, we pulling up wit hadoukens.

User avatar
Cloudy!
LS:RP Tester
LS:RP Tester
Posts: 255
Joined: Tue Mar 08, 2016 6:47 am
Ingame name: Makayla Soto

Re: How Do I Get the Device Selection Menu To Pop Up

Post by Cloudy! » Fri Nov 24, 2017 8:35 am

Is this for recording or your game itself? More information please.

Also try running the program as an administrator and doing it that way.
About me!ImageLS-RP Tester

Image

User avatar
Dropper
Mafia
Mafia
Posts: 535
Joined: Wed Jun 26, 2013 1:41 pm
Contact:

Re: How Do I Get the Device Selection Menu To Pop Up

Post by Dropper » Fri Nov 24, 2017 9:40 am

"You done fucked up, thinking that you can fuck around with the team.
You done fucked up, thinking that you can get away from me
"

User avatar
colorlessrainbow
Forum Moderator
Posts: 2197
Joined: Mon Jun 13, 2016 11:22 pm
Ingame name: Jonathan Byrd
Location: behind you

Re: How Do I Get the Device Selection Menu To Pop Up

Post by colorlessrainbow » Fri Nov 24, 2017 11:06 am

Answered. L&A.

Locked

Return to “Q&TS Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests